Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Ce ar trebui sa iei cu tine la un interviu

Ce ar trebui sa iei cu tine la un interviu

Ce lucruri ar trebui sa iei cu tine atunci cand te prezinti la un interviu

Ce ar trebui sa iei cu tine la un interviu

Inainte de a pleca spre sediul companiei, unde vei sustine primul interviu pentru job-ul dorit, asigura-te ca nu iti lipsesc urmatoarele obiecte fara de care vei putea fi pus in dificultate daca iti vor fi necesare.

1. O data cu stabilirea locului, datei si orei interviului pentru care ai fost solicitat, vei dispune de cateva informatii cu privire la adresa unde se va desfasura interviul, numele si datele de contact ale persoanei care te-a apelat. Noteaza-le si pastreaza-le in caz ca vei avea nevoie de ele.
2. Daca nu esti sigur de destinatia exacta unde se va sustine interviul, cere o harta sau directii din partea companiei si nu uita sa le iei cu tine atunci cand vei pleca de acasa.
3. Indiferent daca ti s-a cerut sau nu sa aduci un CV cu tine la interviu, nu uita sa ai la tine cel putin o copie. Daca postul la care ai aplicat are legatura cu vreo limba straina, adu si un CV in limba respectiva.
4. Pentru a putea patrunde in sediul companiei, in multe cazuri ai nevoie de un act de identitate. Nu te pune in situatia in care nu vei avea acces in companie din cauza faptului ca ti-ai uitat buletinul acasa.
5. Telefonul este oricum un articol indispensabil pentru oricine si nu ai vrea in niciun caz sa il uiti chiar in ziua in care mergi la interviu. Daca intarzii sau doresti sa reprogramezi intalnirea ai face bine sa ai atat telefonul tau, cat si contactul companiei la indemana.
6. Un pix si o agenda nu ar trebui sa iti lipseasca atunci cand mergi la un interviu. Iti sunt indispensabile atunci cand trebuie sa iti notezi lucruri esentiale precum numele recrutorului sau informatii despre postul si compania pentru care ai fost chemat la interviu.
7. Cand dispui de referinte din partea diverselor persoane calificate care pot sa ateste competentele si experienta ta profesionala, ele trebuie sa existe printre lucrurile pe care trebuie sa le ai la tine atunci cand te prezinti la un interviu.
8. Ochelarii, medicamentele, o sticla cu apa, guma de mestecat - orice altceva ai nevoie inainte sa intri in sala de interviu, trebuie sa iei cu tine.
9. Un dosar sau o geanta in care sa iti asezi toate lucrurile necesare la un interviu este esential sa se regaseasca printre obiectele mentionate mai sus.
10. Orice altceva ce ti s-a cerut in mod expres de catre persoana care te-a programat pentru interviu, nu uita sa iei cu tine !

Chiar daca la prima vedere nu crezi ca ai nevoie de anumite lucruri, cand te prezinti la un interviu, acestea devin esentiale atunci cand iti dai seama ca nu le ai asupra ta. Fii pregatit in orice situatie si arata-i recrutorului ca desi nu ti-au fost mentionate, tu ai anticipat nevoia acestor lucruri in cadrul interviului.

 Mai multe despre "Ce ar trebui sa iei cu tine la un interviu":

Interviul de angajare: documente necesare

Interviul de angajare: documente necesare

Nu este indicat sa mergeti la interviul de angajare fara niciun document. Pe langa documentele din candidatura voastra, informati-va ce alte documente mai sunt necesare.

» Citeste tot articolul

Interviul de angajare: testele la interviu

Interviul de angajare: testele la interviu

In momentul in care ati fost selectat pentru un interviu de angajare, pe langa pregatirea imaginii voastre si a prezentarii, trebuie sa va pregatiti si pentru eventuale teste la care ati putea fi supus.

» Citeste tot articolul

Interviul de angajare: tinuta la interviu

Interviul de angajare: tinuta la interviu

In momentul in care sunteti chemati la un interviu, trebuie sa puneti un accent deosebit pe modul de prezentare.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania