Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Atitudinea in timpul interviului

Atitudinea in timpul interviului

Atitudinea in timpul interviului

Atitudinea in timpul interviului

Sa va duceti la interviul de angajare fara un CV, sa vorbiti urat despre fostul angajator sau despre viata privata, toate acestea pot reprezenta un punct slab pentru demersul vostru.

Interviul de angajare este etapa decisiva a procesului de angajare si de aceea va prezentam cateva aspecte de care trebuie sa tineti cont in timpul interviului.

Privirea voastra trebuie sa fie increzatoare

Gesturile va pot trada si sunt adesea mai greu de stapanit decat orice alt aspect. In momentul in care aveti o intalnire fata in fata cu cineva este foarte important schimbul de priviri cu persoana respectiva. In consecinta, trebuie sa evitati sa priviti in jos sau sa va uitati la obiectele din locul respectiv. Privind angajatorul direct in ochi veti fi caracterizati ca o persoana sincera si increzatoare.

Informati-va in prealabil

Cele mai multe companii au un site de unde este destul de usor sa aflati cat mai multe informatii. Este inutil sa mergeti la un interviu daca nu ati tinut cont de aceasta regula de baza. Pregatirea dinaintea interviului demonstreaza interesul vostru pentru job-ul propus si va permite sa puneti intrebari pertinente in timpul interviului.

Nu criticati vechiul angajator

Sa vorbiti urat despre vechiul angajator nu este un aspect pozitiv deoarece oferiti imaginea unei persoane usor de manipulat. Riscati, deoarece persoana cu care sustineti interviul ar putea sa cunoasca vechiul vostru angajator. Anumite sectoare profesionale sunt considerate medii inchise unde noutatile si informatiile circula foarte repede.

Nu vorbiti despre viata personala

Este foarte important sa nu amestecati viata privata cu cea profesionala. Fiti concentrati pe obiectivul interviului, pe job-ul vizat si pe competentele voastre. Vorbind despre viata privata riscati sa va pierdeti concentrarea si sa dezvaluiti aspecte care pot sa fie in defavoarea voastra.

Este foarte important sa fiti activi in timpul interviului, puneti intrebari si luati-va notite!Mai multe despre "Atitudinea in timpul interviului":

Aveti cele 7 calitati asteptate de angajator?

Aveti cele 7 calitati asteptate de angajator?

Verificati daca aveti cele 7 calitati pe care orice angajator le asteapta de la un candidat.

» Citeste tot articolul

Comunicarea nonverbala in timpul interviului

Comunicarea nonverbala in timpul interviului

In timpul interviului de angajare trebuie sa stiti ca privirea voastra, surasul, gesturile si vocea sunt mijloace de exprimare a personalitatii si a sentimentelor.

» Citeste tot articolul

6 sfaturi pentru a elimina stresul la interviu

6 sfaturi pentru a elimina stresul la interviu

Descoperiti cateva sfaturi utile pentru a depasi primele minute din cadrul interviului si pentru a invata sa va canalizati stresul astfel incat acesta sa nu fie un factor negativ in prestatia voastra.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania