Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » 5 calitati care il seduc pe angajator la interviu!

5 calitati care il seduc pe angajator la interviu!

5 calitati care il seduc pe angajator la interviu!

5 calitati care il seduc pe angajator la interviu!

Aflati care sunt calitatile care ii impresioneaza cel mai frecvent pe angajatori la interviu!

In cadrul unui interviu, vi se cere in mod frecvent sa prezentati "3 calitati esentiale", "principalele atuuri", "punctele forte", etc. Cel mai bine este sa fiti pregatiti dinainte pentru acest tip de intrebare si sa nu inventati pe loc raspunsul.

Pentru a va ajuta sa-l seduceti pe angajator, va prezentam 5 dintre calitatile cele mai apreciate in cadrul unui interviu de angajare.

1. Optimismul
In aceasta perioada de criza economica, este important sa vedeti lucrurile cu optimism si sa considerati ca orice problema are si o solutie. Astfel dovediti ca aveti o viziune constructiva si sunteti capabili de automotivare.

2. Adaptabilitatea
In majoritatea companiilor, exista frecvente schimbari de organizare si strategie. Capacitatea de a va adapta si de a vedea orice schimbare ca o oportunitate interesanta pentru dezvoltarea profesionala este o calitate apreciata de angajator.

3. Entuziasmul
Aceasta calitate dovedeste ca doriti sa va largiti orizontul de cunoastere si sunteti pregatiti pentru diverse activitati in cadrul companiei, ceea ce isi doresc si angajatorii care cauta tineri pentru a-i forma la locul de munca.

4. Abilitatile de comunicare si relationare
Pentru ca cele mai multe dintre job-uri presupun munca in echipa, iar comunicarea in cadrul departamentului si intre departamente este foarte importanta pentru buna functionare a companiei, angajatorii pun accent pe aceasta calitate.

5. Motivarea
Un candidat motivat este intotdeaua apreciat, mai ales ca ii poate motiva si pe cei din echipa sa. Pentru a-l convinge pe angajator, trebuie sa dovediti ca va place ceea ce faceti, dar mai ales ceea ce veti face in cadrul companiei.

Nu uitati: atitudinea si personalitatea cantaresc la fel de mult la interviu ca si experienta si competentele voastre!Mai multe despre "5 calitati care il seduc pe angajator la interviu!":

Despre interviul de angajare: JW Marriott

Despre interviul de angajare: JW Marriott

» Citeste tot articolul

Despre interviul de angajare: BRD

Despre interviul de angajare: BRD

» Citeste tot articolul

Despre interviul de angajare: Lugera & Makler

Despre interviul de angajare: Lugera & Makler

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania