Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Este adevarat ca...? » ...venim cu 15 min inainte la un interviu?

...venim cu 15 min inainte la un interviu?

...la un interviu trebuie sa ajungem cu un sfert de ora inainte?

 • SIF Banat-Crisana:
  Este evident ca e de preferat sa ajungi mai devreme; o intarziere, cat de mica, denota lipsa de interes sau de responsabilitate. Poti folosi cele cateva minute dinaintea interviului pentru a-ti revizui discursul si a intra in atmosfera locului si a momentului. 

 • Valrom:
  Da. Prezentarea la un interviu mai devreme decat ora stabilita demonstreza faptul ca sunteti interesat de acel post, ca sunteti o persoana hotarata, motivata si foarte serioasa. Timpul petrecut in asteptarea intervievarii, va poate oferi o imagine reala asupra companiei pentru al carei post ati aplicat.
  O regula esentiala, care va fi mereu respectata de o persoana serioasa: intotdeauna sa anuntati persoana care va asteapta la interviu, in cazul in care, din variate motive, veti fi nevoit/a sa intarziati.  

 • Toyota Material Handling Romania:
  Este preferabil.Mai multe despre "...venim cu 15 min inainte la un interviu?":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 


Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania