Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Este adevarat ca...? » ...nu trebuie sa scriem salariul dorit pe CV?

...nu trebuie sa scriem salariul dorit pe CV?

...nu trebuie sa scriem salariul dorit pe CV?

 • SIF Banat-Crisana:
  Un CV convingator este acela care te va diferentia de concurenta si care are scopul de a genera invitatia la interviu. Pentru un angajator cred ca este mai important obiectivul profesional al candidatului, din care se poate deduce nivelul pretentiilor salariale. 

 • Valrom:
  Scrierea salariului, in cadrul cv-ului, nu este o greseala. Dimpotriva, ii poate oferi angajatorului informatii importante despre dumneavoastra: asteptarile de ordin financiar si ce post ar fi potrivit, in aceasta situatie.
  Dumneavoastra, ca potential angajat, trebuie sa cunoasteti specificul companiei respective si responsabilitatile postului vacant, luand in calcul si avanatajele dezvoltarii profesionale.

 • Toyota Material Handling Romania
  Da.Mai multe despre "...nu trebuie sa scriem salariul dorit pe CV?":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 


Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania