Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Contractul de munca » Teleperformance Romania

Teleperformance Romania

Despre contractul de munca: Teleperformance Romania

Teleperformance Romania

Ghidul Carierei Tale, Editia de Toamna 2007  

Teleperformance Romania  
Sabin Covrig - Director Resurse Umane

Inainte de a semna un contract, tinerii trebuie sa il citeasca cu mare atentie, pentru ca exista riscul aparitiei unor clauze despre care nu a fost informat la interviu. Trebuie sa verifice cu mare atentie datele legate de durata contractului, salariu, functie, concediu de odihna, precum si capitolul « alte clauze ». Sa intrebe despre existenta fisei de post (in cazul ca nu i se inmaneaza in prima zi de lucru) si sa citeasca cu atentie Regulamentul de ordine interioara al companiei. Concluzia? Sa nu plece nelamurit de la intalnirea cu reprezentantul departamentului HR.  

O piedica pe care trebuie sa o evitati este semnarea contractului de munca in alb, adica fara sa-i fie trecute clauzele negociate (salariu, functie, timp de lucru etc) si sa fie foarte atent la clauzele ambigue.

Chiar daca este presat de timp pentru inceperea activitatii, angajatorul este obligat sa ii permita noului salariat sa citeasca contractul si sa ii ofere informatii suplimentare, daca e cazul. Folosind o expresie la moda, sa nu semneze ca primaru' mergand pe incredere.

 Mai multe despre "Teleperformance Romania":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania