Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Contractul de munca » Interamerican

Interamerican

Contractul de munca: Interamerican

Interamerican

Interamerican
Nicoleta Sandu

Orice contract de munca (indiferent ca este pe perioada determinata sau nederminata) trebuie sa respecte prevederile legale prevazute de Codul Muncii si prevederile Contractului Colectiv de Munca aplicabil. Contractul Individual de Munca este reglementat prin lege si orice modificare la contract trebuie sa respecte aceste reglementari (de ex: conform legii, orice angajat beneficiaza de minim 21 zile concediu de odihna pe an; angajatorul nu-i poate oferi angajatului mai putine zile de concediu, in schimb ii poate oferi mai multe in baza contractului colectiv de munca). Orice modificare ulterioara a contractului de munca (a salariului, a functiei, a normei) se face in baza unui act aditional cu acordul ambelor parti.

Inainte de a semna un contract de munca, viitorul angajat trebuie sa il citeasca atent si acolo unde sunt nelamuriri sa ceara detalii suplimentare. In lipsa unui specialist se poate accesa oricand un inspector de la Inspectoratul Teritorial de Munca.Mai multe despre "Interamerican":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania