Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Royalty Jobs International

Royalty Jobs International

Cariera si experienta profesionala: Royalty Jobs International

Royalty Jobs International

Ghidul Carierei Tale, Editia de Toamna 2007  

Royalty Jobs International
Isabella Berghoffer
Managing Director

Dificultatile cu care se confrunta un job-seeker sunt: insuficienta cunoastere si intelegere a propriului potential care sa permita utilizarea lui cat mai eficient, precum si lipsa informatiei referitoare la piata muncii. Se mai adauga si dificultatea de a alege din multitudinea de companii, site-uri de resurse umane si reviste de specialitate, pe cele capabile sa ajute in mod real candidatii interesati.
De aici, apar doua intrebari: cat de folositoare sunt aceste „instrumente” disparate, fara o imagine de ansamblu sau o conexiune intre ele care sa indice directia cea mai eficienta de abordare a unui job? Odata localizat job-ul cu pricina, este suficienta prezentarea la un interviu, considerand ca angajatorii oricum au nevoie de personal?
Royalty Jobs, prin serviciul de Consiliere a Carierei, va poate ajuta sa intelegeti piata fortei de munca actuale, modul in care poate evolua si, beneficiind de ajutorul profesionistilor nostri, sa descoperiti job-ul care vi se potriveste si pe care vi-l doriti. Dupa localizarea job-ului, urmeaza pregatirea modului de abordare a interviurilor, prin scenarii adaptate pozitiei vizate. Chiar si odata angajat, veti avea nevoie de ajutor pentru o buna intelegere a mediului in care va aflati si, implicit, atingerea performantei.
Indiferent de modul in care evolueaza cariera voastra, aveti nevoie de sprijin deoarece ati pasit intr-o lume competitiva in care trebuie sa fiti in permanenta informati si pregatiti.

 Mai multe despre "Royalty Jobs International":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Royalty Jobs International


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania