Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact

Genpact Romania

Cariera si experienta profesionala: Genpact Romania

Genpact Romania

Ghidul Carierei Tale, Editia de Toamna 2007  

Genpact Romania
Miriana Iovanovici
HR Manager

Lipsa experientei profesionale poate fi suplinita prin atitudinea potrivita si gradul inalt de motivatie. Avand in vedere contextul actual al pietei de munca, in care specialistii sunt insuficienti, multe companii multinationale sunt pregatite sa angajeze si sa pregateasca proaspat absolventi. Astfel, angajatorii isi iau responsabilitatea de a-i specializa si instrui pe diferite arii de activitate, in concordanta cu studiile absolvite si cu aspiratiile de cariera. Dar aceasta responsabilitate este si a proaspatului absolvent.
Lipsa de maturitate si responsabilitate este principala greseala a tinerilor. Fiecare tanar absolvent trebuie sa aiba o atitudine deschisa si un comportament flexibil pentru a putea avea success la primul loc de munca inca din prima zi.
Pentru fiecare angajat al companiei exista un plan de cariera. In momentul in care el intra in companie, rolul lui este de a acumula cat mai multe cunostinte si informatii. Fiecarui nou angajat ii sunt prezentate posibilitatile de crestere in cariera, fara insa a se stabili din ziua 1 care este parcursul exact pe care il va urma. Acesta este decis ulterior, pe baza progresului facut, a acumularii de cunostinte si de experiente precum si in functie de interesele fiecaruia. Dupa o perioada de 4-12 luni, in care angajatul acumuleaza in permanenta si ii este evaluata performanta, se traseaza un prim plan de cariera impreuna cu managerul direct. Pentru a creiona un plan de cariera bine definit si realist este necesar sa se identifice punctele forte ale angajatului si aspiratiile sale.

 Mai multe despre "Genpact Romania":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Genpact Romania


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania