Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Edwards International Group

Edwards International Group

Cariera si experienta profesionala: Edwards International Group

Edwards International Group

Ghidul Carierei Tale, Editia de Toamna 2007  

Edwards International Group
Durla Cristina
HR Manager

O sugestie pentru tinerii fara experienta profesionala poate fi dorinta vadita de implicare si acumulare intensiva, studierea comportamentului profesional al unui coleg de succes precum si stabilirea realizarii unor obiective intr-un spatiu de timp determinat. De asemenea, initiativa gandita si argumentata, disciplina profesionala, discutiile pe marginea ideilor creative pot reprezenta calea spre reusita.
Implicarea si disciplina muncii sunt factori care duc spre excelenta. Majoritatea nu inteleg notiunea de perseverenta, de implicare profesionala sau mai mult, multi dintre acestia sunt depasiti chiar de la alegerea job-ului, avand probleme legate de evaluarea corecta a propriilor aspiratii, astfel incat, deseori ating prematur gradul maxim de plafonare si sunt intr-o continua nemultumire si cautare a locului de munca sau al carierei dorite.
Inca de la primul interviu, incercam sa identificam daca strategia de cariera a noului aspirant corespunde cu cerintele si posibilitatile companiei, urmand ca dupa perioada de acomodare profesionala, sa-i punem la dispozitie parghiile de dezvoltare profesionala prin cursuri de perfectionare, training-uri, discutii si demonstratii de specialitate, menite sa-i imbunatateasca atat prestatia, cat si satisfactia profesionala.

 Mai multe despre "Edwards International Group":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Edwards International Group


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania