Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact

Teste de cariera

Teste de cariera

Teste de cariera

Acest tip de teste sunt foarte utile pentru clarificarea optiunilor pe care le aveti pentru cariera voastra. Testele de cariera sunt un bun instrument pentru a va orienta in directia care este cea mai potrivita pentru profilul vostru.

Atat in cazul in care aveti deja decis un parcurs al carierei voastre cat si atunci cand nu sunteti hotarat in legatura cu directia in care vreti sa va indreptati, testele de cariera sunt o modalitate buna de a va clarifica optiunile pe care sa le luati in considerare in conturarea traseului vostru profesional.

Nu subestimati utilitatea unor teste de cariera deoarece va pot dezvalui lucruri despre voi de care nu erati constienti ca va definesc.

Care este jobul potrivit pentru mine?, Ce domeniu mi se potriveste?, Compatibilitatea intre cariera si personalitate sunt intrebarile la care se poate gasi raspunsul rezolvand teste de cariera.

Un alt aspect care merita luat in calcul este faptul ca, prin teste de cariera, se pot evidentia punctele voastre slabe si astfel va veti putea concentra exact pe lucrurile pe care trebuie sa le imbunatatiti la voi.

Cele mai cunoscute teste psihologice folosite si ca teste de cariera sunt: MAPP (Motivation Appraisal and Personal Potential), PAPI (Personal and Preferrence Inventory), TAT (Thematic Apperception Test), testul Myers Briggs, PI (Predictive Index), CPI (California Psychological Inventory), testul Jung.

Testele de cariera, ca si testele de recrutare, contribuie la conturarea profilului vostru profesional!Mai multe despre "Teste de cariera":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania