Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Stiti sa cautati un job?

Stiti sa cautati un job?

Stiti sa cautati un job?

Stiti sa cautati un job?

Este ceva ce nu intelegeti: sunteti foarte pregatiti, dar nu reusiti sa va gasiti un job care sa corespunda cerintelor voastre? Cu siguranta exista anumite puncte slabe in demersul vostru de cautare a job-ului dorit.

Ca un bun atlet, o persoana care este in cautarea unui loc de munca trebuie sa aiba o buna pregatire si rezistenta pentru a ajunge la linia de sosire.

Nu sunteti contactati?

In acest caz CV-ul si scrisoarea de intentie pot fi inadecvate. Verificati masura in care competentele voastre sunt bine prezentate in CV. Scrisoarea de intentie este lipsita de convingere si poate indica faptul ca nu cunoasteti compania. Asigurati-va ca vizati job-urile potrivite pentru voi si, cel mai important, aveti grija la greselile din documentele trimise angajatorului.

Nu ati fost selectat niciodata?

Angajatorii va contacteaza dar nu treceti niciodata peste etapa interviului de angajare? Poate ca nu sunteti pregatiti pentru aceasta etapa. Inainte de a merge la interviu asigurati-va de faptul ca va cunoasteti interesele si abilitatile si faceti o selectie a celor mai importante realizari despre care sa discutati cu angajatorul.

Cautarea unui loc de munca trebuie sa arate determinare si rezistenta. In ciuda esecurilor si a zilelor dificile trebuie sa urmati planul stabilit.

Daca aveti nevoie de ajutor, cereti! Este posibil sa apelati la firme sau specialisti in recrutare care va pot sprijini in demersul vostru pentru a gasi job-ul dorit.Mai multe despre "Stiti sa cautati un job?":

Creativitatea: esentiala in dezvoltarea carierei

Creativitatea: esentiala in dezvoltarea carierei

A fi creativi inseamna a fi capabili sa va folositi imaginatia pentru a aduce avantaje dezvoltarii voastre profesionale.

» Citeste tot articolul

Importanta programelor de traineeship

Importanta programelor de traineeship

Programele de traineeship sunt importante atat pentru companii, cat si pentru candidati. Aceste programe reprezinta primul pas catre o cariera de succes.

» Citeste tot articolul

De ce sa studiez in strainatate?

De ce sa studiez in strainatate?

Orice student viseaza sa ajunga sa studieze in strainatate. Este de inteles acest lucru, deoarece in acest fel isi pot dezvolta cunostintele, in special pe cele de limba straina, pot sa cunoasca oameni noi cu mentalitati diferite.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania