Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Sfaturi cheie pentru succesul in cariera

Sfaturi cheie pentru succesul in cariera

Sfaturi cheie pentru succesul in cariera

Sfaturi cheie pentru succesul in cariera

In cazul in care competentele reprezinta o conditie esentiala a reusitei voastre, atitudinea este la fel de importanta. Venim in ajutorul vostru cu cateva sfaturi care sa va ajute sa iesiti in evidenta si sa va atingeti obiectivul.

Trebuie sa aveti o conceptie deschisa asupra rolului vostru

Pentru a reusi trebuie sa evitati sa analizati job-ul vostru din perspectiva punctelor sensibile. Pentru a reusi nu trebuie doar sa indepliniti sarcinile din fisa postului, este foarte important sa mergeti mai departe, sa participati la intalniri, sa va implicati in proiecte, sa cunoasteti compania in ansamblu. Toate aceste lucruri va ajuta sa fiti mai aproape de angajator si sa-l ajutati sa-si atinga obiectivele.

Trebuie sa fiti capabili sa va adaptati

Pentru a reusi sa va atingeti telurile este important sa va folositi de calitatile voastre de buni organizatori si de capacitatea de a trece cu bine peste diverse situatii. De exemplu, in cazul in care angajatorul vrea sa promoveze niste servicii diferite de cele ale concurentei, trebuie sa-l ajutati sa gaseasca solutii care sa-l ajute sa-si atinga obiectivul.

Trebuie sa fiti flexibili

Fuziune, restructurare, sunt doar cateva alternative cu care o companie ar putea sa se intalneasca in timp. Nimanui nu-i place schimbarea, dar angajatorii apreciaza acei candidati care lupta pentru a supravietui. Aceasta flexibilitate in raport cu job-ul le permite angajatilor sa faca fata mai usor schimbarilor atunci cand este necesar.

Stabiliti limite

Sefii, la fel ca si colegii prefera sa stie de la inceput daca puteti sa faceti fata unor anumite sarcini, decat sa acceptati o sarcina si sa nu puteti sa o indepliniti. Este important sa analizati de la inceput toate detaliile pentru a nu avea ocazia sa dezamagiti sefii si colegii.Mai multe despre "Sfaturi cheie pentru succesul in cariera":

Sunteti constienti de punctele forte sau slabe?

Sunteti constienti de punctele forte sau slabe?

Pentru a reusi in procesul de recrutare, nimic nu este mai bun decat autocritica, care ramane cel mai bun mijloc de a progresa.

» Citeste tot articolul

Trecerea de la o companie mica la una mare

Trecerea de la o companie mica la una mare

Este posibil ca toata lumea sa fi auzit ca o companie mare prefera sa angajeze persoane care au lucrat si pana in prezent tot intr-o astfel de companie. De fapt, aceasta nu este o regula.

» Citeste tot articolul

De ce sa studiez in strainatate?

De ce sa studiez in strainatate?

Orice student viseaza sa ajunga sa studieze in strainatate. Este de inteles acest lucru, deoarece in acest fel isi pot dezvolta cunostintele, in special pe cele de limba straina, pot sa cunoasca oameni noi cu mentalitati diferite.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania