Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Job pentru studenti

Job pentru studenti

Job pentru studenti

Job pentru studenti

Primul pas spre o cariera profesioanala de succes poate fi reprezentat de un job pentru studenti din timpul facultatii!

Cautarea unui job pentru studenti este o activitate costisitoare si care necesita suficient timp. Un job pentru studenti presupune implicare si perseverenta.

Atunci cand companiile promoveaza un job pentru studenti, de cele mai multe ori, cunosc foarte bine asteptarile acestora si incearca sa-i sustina.

Un job pentru studenti este binevenit atat pentru studentii care nu au o conditie materiala foarte buna cat si pentru cei care au un program foarte lejer la facultate. Un job pentru studenti nu presupune renuntarea la facultate ci o imbinare cat mai eficienta a studiilor si carierei.

Cerintele pe care le presupune un job pentru studenti si prezenta la cursuri implica stres, organizare si responsabilitate. Un job pentru studenti poate reprezenta un inceput foarte important pentru o viitoare cariera.

Un job pentru studenti poate fi sezonier sau definitiv iar responsabilitatile pe care le implica difera in functie de acest lucru. Tot mai multi studenti romani sunt in cautarea unui job pentru studenti. Acest lucru este confirmat de faptul ca aproximativ 70% dintre studentii romani au deja un loc de munca stabil.

Un job pentru studenti presupune pregatirea pentru o cariera profesionala de succes!Mai multe despre "Job pentru studenti":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Va recomandam: Job pentru studenti

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania