Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Job in perioada de criza

Job in perioada de criza

Job in perioada de criza

Job in perioada de criza

Pastrati-va moralul ridicat si adoptati o atitudine pozitiva! Companiile doresc sa angajaze castigatori!

Faceti un bilant!

Care sunt punctele voastre forte si slabe, cum incercati sa le ameliorati? Care este valoarea voastra pe piata? Care sunt performantele voastre?

Fiti la curent cu noutatile!

Cautati informatii despre recrutare si job-uri in perioada de criza in presa, pe forumuri, pe internet. Ce companii sunt in cautarea de personal, activitatea carei companii este stabila?

Nu uitati mijloacele clasice de recrutare

Actualizati-va CV-ul! Pentru a avea un CV castigator trebuie sa alegeti un model CV care sa se potrivesca cat mai bine profilului vostru.

Folositi retelele de socializare

Profitati de aceste mijloace de comunicare pentru a afla noutati de pe piata muncii. Cu ajutorul acestor retele sociale puteti afla informatii despre job-uri si companii care sunt in cautare de personal.

Specificati disponibilitatea voastra

Daca sunteti disponibil imediat, specificati acest lucru si faptul ca puteti sa primiti job-ul imediat. In timp de criza angajatorul nu vrea sa piarda timp, el vrea un angajat potrivit pentru job-ul propus dar care sa fie disponibil imediat.

Fiti exigenti!

Cautarea unui job inferior calificarilor voastre este contra-productiv si nu vorbim aici doar despre aspectul salarial. Definiti foarte bine limitele job-ului cautat si fiti exigenti!Mai multe despre "Job in perioada de criza":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania