Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Cum sa castigati increderea sefului

Cum sa castigati increderea sefului

Cum sa castigati increderea sefului

Cum sa castigati increderea sefului

O relatie de incredere intre un manager si angajatul lui este cheia unei colaborari eficiente. Venim in ajutorul vostru cu cateva sfaturi care sa va ajute sa castigati increcerea sefului vostru.

Chiar daca nu sunteti genul de persoana lingusitoare, care afiseaza toata ziua un zambet fals, tot puteti sa faceti o impresie buna sefului. Pentru a castiga increderea si simpatia sefului trebuie sa stiti sa raspundeti prompt oricaror solicitari si sa reusiti sa le rezolvati in timp util.

Este foarte important pentru sef sa respectati programul si sa stiti sa va programati cat mai bine timpul. Pentru a castiga increderea sefului este nevoie de un proces de durata. Avand in vedere ca seful vostru nu poate sa va ghiceasca gandurile este foarte important sa discutati cu acesta pentru orice nelamurire sau propunere.

In relatia cu seful vostru este important sa stiti cand sa ascultati si cand sa vorbiti. Nu trebuie sa va ascundeti in momentul in care apare o problema, comunicarea este foarte importanta pentru a reusi sa stabiliti o relatie bazata pe incredere cu seful.

Cu toate ca pentru unii sefi nu este niciodata suficient, respectarea regulilor din cadrul mediului de lucru este un pas important pentru a castiga increderea sefului.

Totusi, trebuie sa stiti ca o relatie foarte apropiata de sef, poate sa va expuna la doua riscuri: sa starniti gelozia restului echipei sau sa-l agasati pe sef, sa-l obositi cu problemele voastre neincetate. In relatia cu seful tau, incearca sa adopti o atitudine deschisa, dar si demna, si arata respect, interes si deschidere catre ideile propuse.Mai multe despre "Cum sa castigati increderea sefului ":

Calitati necesare in antreprenoriat

Calitati necesare in antreprenoriat

Studiile au aratat ca exista calitati cheie care se regasesc in mod obisnuit la oamenii de afaceri de succes.

» Citeste tot articolul

Solutii pentru un job nou

Solutii pentru un job nou

Venim in ajutorul vostru cu sfaturi pentru a putea face fata provocarilor cu care o sa va confruntati in demersul vostru pentru a gasi un nou loc de munca.

» Citeste tot articolul

Tinerii si somajul

Tinerii si somajul

Datorita situatiei economice actuale, tot mai multi tineri apeleaza la indemnizatia de somaj. Aceasta se poate acorda incepand cu varsta de 16 ani.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania