Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Cum rezolvati un conflict cu seful?

Cum rezolvati un conflict cu seful?

Cum rezolvati un conflict cu seful?

Cum rezolvati un conflict cu seful?

Sunteti angajati de ceva timp in cadrul companiei si aveti dificultati in a va face recunoscuti de sef, acesta nu va ofera posibilitatea sa va remarcati? Cum rezolvati acesta situatie?


Este foarte dificil sa luati o decizie in aceasta situatie, dar, cel mai bun sfat ar fi sa incercati sa aveti o discutie cu seful vostru. Trebuie sa fiti increzatori si sa-i cereti acestuia sa va intalniti pentru a putea discuta despre responsabilitatile voastre in cadrul companiei. Pentru ca intalnirea sa mearga bine alegeti un loc unde seful sa nu fie deranjat in mod constant.

Ar fi indicat sa alegeti o sala de sedinte sau chiar sa luati pranzul impreuna. Inca de la inceputul discutiei incercati sa fiti transparenti. Revizuiti cu acesta rolul si responsabilitatile voastre in cadrul companiei. Prezentati sefului viziunea voastra in ceea ce priveste responsabilitatile voastre de la locul de munca si incercati sa aflati daca acesta este de aceeasi parere cu voi.

Scrieti o lista de responsabilitatile curente si o lista a celor pe care ar trebui sa le aveti, in functie de ceea ce v-a fost prezentat la momentul angajarii. Incercati sa clarificati cu acesta care sunt responsabilitatile echipei in care lucrati si care va sunt strict rezervate voua.

Este foarte important ca la sfarsitul intalnirii cu seful sa ajungeti la o intelegere in ceea ce priveste sarcinile voastre pentru a nu aparea probleme in viitor in aceasta privinta. Incercati sa elaborati impreuna un plan de actiune prin care ati putea sa imbunatiti unele din abilitatile voastre, daca este necesar, si care sa-i ofere incredere sefului vostru.

Adoptand o atitudine deschisa si pozitiva vor creste sansele voastre de a rezolva conflictele cu seful. Incercati sa-l faceti pe sef sa inteleaga ca sunteti acolo pentru a ajuta compania si pentru a sprijini echipa din care faceti parte.Mai multe despre "Cum rezolvati un conflict cu seful?":

Etapele cautarii unui job

Etapele cautarii unui job

Sunteti in cautarea unui nou loc de munca? Va prezentam cativa pasi pentru a evita demersurile inutile si pentru a facilita procesul vostru de cautare a unui nou job.

» Citeste tot articolul

Tips&Tricks in Public Speaking

Tips&Tricks in Public Speaking

Tips&Tricks in Public Speaking

» Citeste tot articolul

Demisia intr-un mod profesionist

Demisia intr-un mod profesionist

Ati demisionat si plecarea voastra este prevazuta in doua saptamani? Va prezentam cateva sfaturi despre cum trebuie sa va comportati pentru a lasa o impresie buna dupa plecarea voastra.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania