Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Creativitatea: esentiala in dezvoltarea carierei

Creativitatea: esentiala in dezvoltarea carierei

Creativitatea: element esential in dezvoltarea carierei

Creativitatea: esentiala in dezvoltarea carierei

A fi creativi inseamna a fi capabili sa va folositi imaginatia pentru a aduce avantaje dezvoltarii voastre profesionale.

Creativitatea nu este rezervata doar artistilor. A fi creativ va ajuta sa va dezvoltati, sa puteti sa vedeti in spatele anumitor idei si concepte. Creativitatea este un element care se dezvolta in timp, prin implicare si motivare.

Exista trei elemente importante pentru dezvoltarea creativitatii:

Ideea – un gand neasteptat, care apare in mod firesc si care trebuie exploatat in mod pozitiv.
Motivatia – trebuie sa fiti pasionati de ceea ce faceti. Trebuie sa fiti concentrati si sa nu fiti distrasi.
- Utilitatea – traim intr-o lume in care creativitatea are o valoare economica. O idee devine o idee doar daca aceasta are valoare pentru cineva.

Prin creativitate fiecare angajat incearca sa-si puna amprenta asupra muncii sale. Este foarte important ca fiecare idee, fiecare gand sa le valorificati sau sa le notati pentru a le pune in practica la momentul potrivit. Indiferent de activitate un angajat poate sa-si puna amprenta personala pe fiecare lucru pe care-l face.

Daca la inceputul activitatii profesionale creativitate poate reprezenta un element tabu, in timp veti intelege rolul pe care aceasta il are in dezvoltarea carierei voastre. Creativitatea voastra poate fi dezvoltata prin participare la workshop-uri, training-uri. Toate aceste activitati vor contribui la reusita voastra profesionala.

Fiecare persoana isi manifesta creativitatea intr-un mod specific iar companiile incearca sa sprijine si sa incurajeze angajatii sa-si dezvolte creativitatea.Mai multe despre "Creativitatea: esentiala in dezvoltarea carierei":

Cum sa-ti dai seama cand cineva te minte?

Cum sa-ti dai seama cand cineva te minte?

De cele mai multe ori ne putem da seama daca persoana din fata noastra ne minte. Limbajul trupului poate fi usor de citit si de interpretat.

» Citeste tot articolul

Importanta programelor de traineeship

Importanta programelor de traineeship

Programele de traineeship sunt importante atat pentru companii, cat si pentru candidati. Aceste programe reprezinta primul pas catre o cariera de succes.

» Citeste tot articolul

De ce sa studiez in strainatate?

De ce sa studiez in strainatate?

Orice student viseaza sa ajunga sa studieze in strainatate. Este de inteles acest lucru, deoarece in acest fel isi pot dezvolta cunostintele, in special pe cele de limba straina, pot sa cunoasca oameni noi cu mentalitati diferite.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania