Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Colliers International

Articol preluat din Ghidul Carierei tale

Colliers International

Cariera si experienta profesionala: Colliers International

Colliers International

La Colliers vei gasi un mediu de invatare continua. Universitatea Colliers iti pune la dispozitie cursuri on line si in clasa, create de specialisti in Real Estate si de traineri cu o lunga experienta in domeniul afacerilor.

Ghidul Carierei Tale, Editia de Toamna 2008


COLLIERS INTERNATIONAL
Catalina Ilie - HR Manager

Stim ca esti student si ca trebuie sa iti continui studiile. Pentru ca si noi vrem ca tu sa inveti bine, iti oferim 21 de zile de concediu platite, in afara celor prevazute de lege, special pentru cursurile de la facultate si pentru pregatirea examenelor.

Mai mult, la Colliers vei gasi un mediu de invatare continua. Universitatea Colliers iti pune la dispozitie cursuri on line si in clasa, create de specialisti in Real Estate si de traineri cu o lunga experienta in domeniul afacerilor. 

Vei avea ocazia sa inveti de la cei mai buni profesionisti in Real Estate din Romania prin Programul de Juniorat, astfel incat sa pui bazele unei cariere de succes. 

La Colliers iti dezvolti atat latura profesionala cat si latura personala. Prin programul de Mentoring asezam juniorii in preajma unei persoane cu experienta, cu care sa poata discuta despre cariera si aspiratii personale. 

Si, pentru ca suntem in permanenta interesati sa invatam de la cei mai buni, am strans in Biblioteca Colliers cele  mai valoroase carti de business din lume.

La Scoala de Lideri ne concentram pe crearea unei experiente de invatare, dezbatem studii de caz impreuna cu oameni de afaceri de succes si incercam sa ne gasim modele, atat de business, cat si pentru viata personala.        Mai multe despre "Colliers International":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Colliers International


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania