Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact

E-CV

E-CV

E-CV

Un e-CV este un CV electronic. Il puteti stoca pe un stick sau pe un cd si il puteti oferi oricand unui potential angajator.

Nu mai este un secret faptul ca CV-ul aproape a devenit echivalent cu e-CV-ul. Indiferent daca jobul la care vreti sa aplicati l-ati gasit pe internet sau nu, e-CV-ul este solutia de a aplica la el.

Chiar daca nu veti trimite e-CV-ul on-line trebuie sa il scrieti utilizand calculatorul pentru a realiza un CV care sa poata face fata competitiei.

Pe recrutam.ro aveti la dispozitie o rubrica intreaga dedicata e CV-ului si cum puteti sa il construiti pentru ca rezultatul final sa fie cel pe care vi-l doriti.

Posibilitatile nelimitate de a imbunantati un e CV sunt disponibile multora dintre candidatii cu care concurati pentru un job asa ca diferenta consta in continutul e CV-ului, modul de prezentare al informatiilor si felul in care alegeti sa imbinati toate elementele care contribuie la personalizarea acestuia.

Construti-va un e CV adaptat pentru diverse ocazii si fiti pregatiti pentru interviul de angajare!Mai multe despre "E-CV":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Va recomandam: E-CV

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania