Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » CV: Global Remote Services

Articol preluat din Ghidul Carierei tale

CV: Global Remote Services

CV: Global Remote Services

CV: Global Remote Services

Ghidul Carierei Tale, Editia de Toamna 2007  

Global Remote Services 

Alina Dobrinescu - Responsabil Resurse Umane

Cv - ul este instrumentul de comunicare intre o persoana si un angajator.
Un curriculum vitae bine realizat raspunde cerintelor prin forma si continutul sau, de aceea  datele mentionate trebuie sa corespunda cu exigentele postului.
Anterior redactarii cv-ului este important sa se faca un studiu al companiei si al postului disponibil, pentru a avea o imagine orientativa asupra calificarilor cautate.
Daca fotografia pe cv este solicitata in anuntul de angajare, este recomandata poza tip pasaport si  evitarea fotografiilor artistice. Daca acest lucru insa nu este solicitat expres, este bine sa se evite atasarea fotografiei la cv, avantajul principal in evaluarea candidatului ramanand experienta profesionala si aptitudinile persoanei.
Este indicat sa apara in cv salariile avute anterior, pentru ca asa angajatorul isi face o prima impresie despre veniturile candidatului si poate face astfel o selectie a acestora.
In redactarea unui cv, o greseala intalnita frecvent este aceea ca informatiile nu sunt prezentate intr-o succesiune logica si sunt greu de urmarit. De asemenea, greselile gramaticale sau de tipar pot fi interpretate ca un semn de nepasare de catre angajator.

 Mai multe despre "CV: Global Remote Services":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

CV: Global Remote Services


InapoiSus
 


Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania