Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact

CV rapid

CV rapid

CV rapid

Un CV rapid va poate aduce aceleasi beneficii ca si un CV realizat normal.

Un CV rapid este un CV care are deja rubricile predefinite si voi trebuie doar sa completati spatiile goale. CV-ul rapid il gasiti pe site-urile de recrutare si, uneori, si pe site-urile angajatorilor.

Diferenta intre un CV rapid si un CV pe care il construiti voi este ca puneti la dispozitia angajatorului doar informatiile care sunt prevazute in formularul tip. Este o metoda mult mai rapida de a aplica pentru un job, in plus, un CV rapid vizeaza exact punctele de interes ale celor care va vor citi CV-ul.

In cazul in care aveti posibilitatea sa atasati si CV-ul redactat de voi, atunci este bine sa inserati si acest document si eventual, daca vi se da posibilitatea, si o scrisoare de intentie, pentru a oferi o candidatura cat mai completa.

Cea mai importanta parte a candidaturii voastre va fi acest CV rapid deci, concentrati cele mai importante si relevante informatii despre voi si adaptati intotdeauna prezentarea abilitatilor si experientelor voastre cerintelor angajatorului.

Pentru un CV rapid pe care il completati direct pe site-urile angajatorilor fiti foarte atenti la intrebarile si rubricile pe care le aveti de completat deoarece acestea sunt criteriile dupa care se va face selectia candidatilor. Completati toate rubricile care vi se pun la dispozitie si incadrati-va in limitele de randuri daca acestea vi se dau.

Profitati de metoda de aplicare a unui CV rapid pentru a oferi angajatorilui exact informatiile de care are nevoie si pentru a identifica cel mai eficient elementele relevante despre voi care sa va aduca jobul dorit.Mai multe despre "CV rapid":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Va recomandam: CV rapid

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania