Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » CV: Aviva Asigurari de Viata

Articol preluat din Ghidul Carierei tale

CV: Aviva Asigurari de Viata

CV: Aviva Asigurari de Viata

CV: Aviva Asigurari de Viata

Aviva Asigurari de Viata

Cristina Haita, HR Specialist

CV-ul este unica si cea mai importanta arma in batalia pentru a obtine urmatorul job. Sau, cu alte cuvinte, instrumentul de self marketing cel mai la indemana pentru a te promova ca si profesionist: ca in orice brosura de prezentare, in CV iti listezi beneficiile unui serviciu oferit. Propriul timp, energia si calitatile personale sunt serviciile oferite intr-un CV, iar continutul trebuie conceput din perspectiva unui potential angajator.
De aceea, trebuie sa ne adresam intrebarea: in urma depunerii CV-ului meu, un manager angajator ar fi interesat sa poarte o discutie privind aplicatia mea?

Dincolo de informatiile de baza (date de contact, studii, experienta), nu trebuie sa lipseasca un paragraf care sa sintetizeze abilitatile cheie, sau punctele forte care confera unicitate si fac diferenta intre un CV alcatuit dintr-o simpla insiruire de informatii, si un CV interesant, capabil sa starneasca interesul potentialului angajator.

De asemenea, este o idee buna sa incluzi un paragraf cu obiectivul profesional, adaptat postului sau companiei pentru care aplici. Astfel, vei dovedi ca esti sincer interesat de pozitia respectiva, ca ai petrecut timp culegand informatii si intelegand profilul / compania vizata si ca ai aplicat in cunostinta de cauza.

 Mai multe despre "CV: Aviva Asigurari de Viata":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

CV: Aviva Asigurari de Viata


InapoiSus
 


Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania