Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Vara asta imi refac CV-ul!

Vara asta imi refac CV-ul!

Vara asta imi refac CV-ul!

Vara asta imi refac CV-ul!

Ai gasit un job interesant, insa CV-ul tau "a expirat"? Nu mai sta pe ganduri! Actualizeaza-ti CV-ul inainte sa fie prea tarziu!


Datorita numarului mare de CV-uri primite, angajatorul nu poate pierde timpul citind cu atentie fiecare candidatura. Pentru ca atuurile tale trebuie sa fie reperate in cateva secunde, triaza informatiile si aeriseste-ti CV-ul!

Pastreaza doar ce conteaza

Dupa 3-4 ani de experienta, primele diplome si job-uri de vara mentionate in CV devin depasite. Daca ai acumulat deja o experienta profesionala importanta, poti renunta la stagiile si job-urile din timpul facultatii, precum si la diplomele si formarile care nu mai au legatura cu experienta actuala.

Pentru a-ti aerisi CV-ul, renunta la hobby-uri si informatii personale, daca acestea nu spun nimic interesant despre personalitatea ta.

Fii factual!

Inainte de a pastra o experienta sau o diploma in CV, gandeste-te daca ea este pertinenta pentru job-ul vizat. Daca nu are nicio legatura, ci are rol doar de "umplutura", mai bine sterge-o! Calitatea este mult mai importanta decat cantitatea!

Structureaza informatiile!

Daca ai o experienta bogata, iar CV-ul tau se intinde pe mai mult de 2 pagini, contureaza-ti inca de la inceput un profil, in care sa prezinti cele mai importante informatii despre tine. Ulterior, triaza si structureaza fiecare experienta profesionala in functie de anumite elemente-cheie, precum: tipul postului ocupat, misiune, obiectiv, competente dezvoltate.

Ghideaza ochii angajatorului!

Pentru a avea un CV dinamic, pune in valoare informatiile cele mai importante. Utilizeaza un stil concis si direct, renunta la frazele lungi si obositoare si foloseste cifre pentru a-ti cuantifica experienta. Evidentiaza numele companiilor angajatoare folosind caractere ingrosate si ierarhizeaza enumerarile cu ajutorul marcatorilor. In acest mod, CV-ul tau va fi optimizat si usor de reperat din punct de vedere vizual.

CV-ul nu este un glosar al intregii tale experiente profesionale si educationale, ci un document clar, coerent si dinamic, in care iti prezinti cel mai bun profil al tau!Mai multe despre "Vara asta imi refac CV-ul!":

Cum redactam un CV entry level

Cum redactam un CV entry level

Aflati care sunt elementele pe care trebuie sa puneti accent in CV atunci cand doriti sa candidati pentru o pozitie entry level.

» Citeste tot articolul

Ce verificam inainte de trimiterea CV-ului?

Ce verificam inainte de trimiterea CV-ului?

Va prezentam cele mai importante elemente de verificat inainte de a trimite CV-ul angajatorului.

» Citeste tot articolul

Tehnici pentru a scurta CV-ul

Tehnici pentru a scurta CV-ul

Prezentarea CV-ului pe o singura pagina vi se pare un lucru imposibil? Este nevoie de timp si exercitiu pentru a reusi acest lucru.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania