Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Utilitatea unui site-CV

Utilitatea unui site-CV

Utilitatea unui site-CV

Utilitatea unui site-CV

Prezenta pe internet, reputatia in mediul online… toata lumea vorbeste despre acest lucru. Pentru a stimula candidatura voastra puteti sa apelati la ajutorul site-ului CV.


Este cu adevarat pertinent, pentru cine este cu adevarat indispensabil? Incercam sa venim in ajutorul vostru si sa va oferim raspunsuri pentru aceste intrebari.

Site-ul CV ramane pentru moment un instrument folosit de o minoritate a candidatilor. Totusi, daca va decideti sa apelati la ajutorul acestui instrument pentru promovarea candidaturii voastre, incercati sa faceti acest lucru corect. Lipsa de profesionalism poate fi fatala pentru candidatura voastra.

Ce este un site-CV?
Informatiile prezentate sunt aceleasi ca si in cazul unui CV clasic: competente, experienta, formare, hobby-uri, etc., deci nimic nu este original in ceea ce priveste continutul. Cu toate acestea, datorita internetului, forma poate fi personalizata. Trebuie sa stiti ca si fara a avea abilitati tehnice speciale in utilizarea calculatorului, puteti sa creati un site-CV demn de acest nume. In ultima perioada au aparut foarte multe instrumente de sprijin pentru a permite candidatilor sa-si creeze usor si gratuit un site-CV.

Instrument indispensabil in anumite sectoare
Site-ul CV reprezinta oare viitorul CV-ului? Cu siguranta nu pentru toata lumea. Exista unele domenii in care acest instrument este foarte util, mai ales pentru domeniile legate de creativitate si tehnologie. Site-ul CV reprezinta un avantaj pentru persoanele din aceste domenii deoarece le permite sa-si expuna cat mai bine realizarile.

Chiar si in domeniile care nu sunt in legatura directa cu internetul, principiul de site-CV poate fi interesant pentru controlul imaginii. Cum cautarea potentialilor angajati pe internet este din ce in ce mai raspandita in randul angajatorilor, crearea unui site web cu scopul de CV poate oferi informatii mult mai concludente decat informatiile personale sau fotografiile de pe retelele sociale.

Pentru alte domenii interesul este evident mai scazut. Cu toate acestea, acest concept va creste si chiar se va transforma, datorita internetului care este in continua evolutie.Mai multe despre "Utilitatea unui site-CV":

Noi tendinte in CV: QR code

Noi tendinte in CV: QR code

Mai nou, angajatorii gasesc in CV-uri noile coduri de bare ce ascund diverse informatii interesante despre candidati.

» Citeste tot articolul

Cum ascundeti

Cum ascundeti "defectele" din CV fara a fi prinsi?

Pentru a avea un CV valoros, nu trebuie sa mintiti, ci sa prezentati informatiile in asa fel incat micile "defecte" sa nu iasa in evidenta.

» Citeste tot articolul

Cum redactam un CV entry level

Cum redactam un CV entry level

Aflati care sunt elementele pe care trebuie sa puneti accent in CV atunci cand doriti sa candidati pentru o pozitie entry level.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania