Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Utilitatea CV-ului

Utilitatea CV-ului

Utilitatea CV-ului

Utilitatea CV-ului

Putine oferte si foarte multi candidati. Asa este caracterizata piata locurilor de munca in prezent.

Foarte putini candidati stiu ca pentru a reusi la un interviu nu este suficient sa fie buni, trebuie sa fie cei mai buni, mai ales acum cand job-urile propuse de companii sunt din ce in ce mai putine.

CV-ul vostru este calea de acces spre cariera dorita. Investind in acest prim instrument al procesului de recrutare, aveti sansa sa deschideti mai multe usi pentru urmatoarea etapa: interviul de angajare.

CV-ul trebuie:

sa ofere o imagine foarte personala;
- sa puna in valoare punctele voastre forte;
sa va faca cunoscuti.

Este foarte important ca CV-ul sa fie bine targetat iar persoanele care sunt in cautarea unui loc de munca trebuie sa stie exact ce isi doresc si sa puna in valoare atributele, competentele, experienta de care dispun, acestea putand sa-i ajute sa reuseasca in demersul lor.

Majoritatea angajatorilor acorda in jur de 30 de secunde fiecarui CV. Scopul vostru este sa atrageti atentia si sa-l faceti pe angajator sa citeasca mai aprofundat informatiile prezentate in CV.

Pentru voi, CV-ul este un mijloc de a obtine o intalnire iar pentru angajator este un mijloc prin care sa va descopere. Fie ca sunteti debutant sau cu experienta, CV-ul vostru trebuie sa reflecte parcursul profesional si competentele voastre intr-o maniera clara si concisa.

CV-ul este documentul care va prezinta la un moment dat, dar care este intr-o evolutie continua. Avand in vedere acest aspect, informatiile din CV trebuie sa fie actualizate in mod regulat.

CV-ul nu trebuie sa contina decat informatii care va vor asigura un viitor interviu. Orice altceva nu va fi pertinent si veti risca sa nu atrageti atentia angajatorului asupra scopului principal.Mai multe despre "Utilitatea CV-ului":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania