Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Un CV sau mai multe!

Un CV sau mai multe!

Un CV sau mai multe!

Un CV sau mai multe!

In principiu, scriem un singur CV, care contine intregul parcurs personal si profesional si care trebuie sa fie potrivit pentru orice aplicare.

Cum CV-ul este un instrument de comunicare, ca orice instrument de comunicare, el trebuie sa tina cont de receptor iar mesajul lui trebuie sa fie adaptat persoanei care-l primeste. Principiul unui CV este ca acesta sa fie universal si trebuie sa se adapteze oricarei candidaturi.

Scrisoarea de intentie are rolul de a personaliza candidatura in functie de companie si de job-ul vizat. Totusi, daca aveti experiente profesionale diversificate, care nu se completeaza, puteti sa faceti doua sau mai multe CV-uri. Fiecare trebuie sa se axeze pe un aspect al carierei voastre.

In aceeasi masura, daca ezitati intre doua functii incompatibile, si nu aveti un obiectiv profesional unic, aveti posibilitatea sa concepeti doua CV-uri, care sa fie dirijate spre perspective diferite.

Angajatorul trebuie sa regaseasca in primele secunde ale lecturii CV-ului motivatia voastra si optiunile pentru viitor. Ordinea cronologica, mai ales pentru informatiile pentru experienta, trebuie sa fie foarte logica.

Avand in vedere ca cel mai eficient CV este acela orientat spre o anumita profesie si care raspunde cel mai bine cerintelor formulate de angajator in anuntul de angajare, puteti folosi un model CV care sa corespunda job-ului pentru care aplicati.

CV-ul este foarte important deoarece angajatorii selecteaza acele CV-uri care corespund cat mai bine profilului job-ului propus.Mai multe despre "Un CV sau mai multe!":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania