Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Sfaturi CV profil tehnic

Sfaturi CV profil tehnic

Sfaturi CV profil tehnic

Sfaturi CV profil tehnic

Pentru a pune toate sansele de partea voastra trebuie sa excelati in redactarea CV-ului, care este un element indispensabil pentru candidatura voastra.


Profilurile tehnice, cum ar fi tehnicienii si inginerii au avantajul de a dispune de o diploma recunoscuta, indiferent de compania sau tara unde aplica pentru un job. Totusi, acest lucru nu este suficient si este nevoie sa pregateasca un CV care sa atraga atentia angajatorului. Capacitatea de sinteza a candidatilor cu profil tehnic si faptul ca experientele si pregatirea lor sunt bine definite, constituie avantaje in momentul aplicarii pentru un job.

Redactarea principalelor rubrici « Formare » si « Experienta profesionala » este facilitata iar inconvenientul este ca multi candidati se opresc in acest stagiu de redactare a CV-ului. Riscul este ca prezinta un CV fara originalitate, care nu se poate remarca cu nimic de cele ale celorlalti candidati.

Numarul din ce in ce mai mare de absolventi necesita ameliorarea CV-ului pentru a reusi in demersul vostru de a obtine job-ul dorit. Pentru a optimiza sansele de a fi retinut, este important ca CV-ul vostru sa se distinga in fata celorlalte CV-uri cu profiluri similare. In acest caz, trebuie sa va asigurati ca CV-ul descrie foarte precis profilul vostru. Este foarte important sa exemplificati prin fapte si date concrete.

Descrierea acestor realizari reprezinta pentru voi oportunitatea de a indica calitatile necesare pentru job-ul vizat si va permite sa puneti in valoare realizarile de pana acum.

In ultima parte a CV-ului, candidatul va trebui sa completeze rubrica « Diverse » sau « Alte informatii ». Aceasta parte ii ofera candidatului oportunitatea de a se distinge de ceilalti candidati, punand in evidenta activitatile extraprofesionale care demostreaza calitati importante pentru job-ul vizat. Evitati sa mentionati in CV activitati care nu au nicio legatura cu profilul vostru si cu job-ul.

In concluzie, enuntarea diplomelor si experientei nu este suficienta pentru a pune in valoare CV-ul vostru. Trebuie sa descrieti si sa demonstrati realizarile vostre intr-un mod cat mai exact!Mai multe despre "Sfaturi CV profil tehnic":

Aspectele esentiale ale CV-ului

Aspectele esentiale ale CV-ului

Un angajator cauta lucruri precise la un candidat. Cu o singura privire pe CV-ul vostru, angajatorul este capabil sa-si dea seama daca aveti un profil bun sau nu pentru postul propus.

» Citeste tot articolul

Ce cauta angajatorii in CV?

Ce cauta angajatorii in CV?

Cand redactati un CV, va intrebati adesea ce competente sa scoateti in evidenta ca sa obtineti un interviu. Insa pentru a reusi, important este sa stiti ce cauta angajatorul in CV-urile voastre.

» Citeste tot articolul

Candidatura pe e-mail

Candidatura pe e-mail

Candidatura pe e-mail este un demers mai rapid si mai usor decat candidatura online, pe site-ul angajatorului. O candidatura pe e-mail, spontana sau nu, trebuie sa atraga atentia destinatarului prin orice mijloace.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania