Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Sfaturi CV Marketing

Sfaturi CV Marketing

Sfaturi CV Marketing

Sfaturi CV Marketing

In marketing, CV-ul este „marca voastra personala”. Pentru a va diferentia de ceilalti candidati, CV-ul vostru trebuie sa fie concret si eficient. Nu ezitati sa prezentati in CV-ul vostru campaniile si proiectele in care ati excelat.


Marketingul este un domeniu in care creativitatea este foarte importanta. CV-ul ar trebui sa reflecte spiritul vostru creativ si sa demonstreze ca sunteti capabili sa va diferentiati de ceilalti. Trebuie sa iesiti in evidenta, dar atentie la culorile si fonturile folosite.

Enumerarea in CV a unor misiuni nu este suficienta pentru angajatori, trebuie sa veniti cu exemple concrete. Informatiile calitative si concrete, asumarea responsabilitatii pentru rezultatele obtinute, toate aceste aspecte fac diferenta intre 2 candidati.

Nivelul de limba engleza, experienta in vanzari, capacitatea de comunicare si orice alt element care ar putea sa va diferentieze trebuie sa apara in CV-ul vostru.Mai multe despre "Sfaturi CV Marketing":

Cum redactam un CV entry level

Cum redactam un CV entry level

Aflati care sunt elementele pe care trebuie sa puneti accent in CV atunci cand doriti sa candidati pentru o pozitie entry level.

» Citeste tot articolul

Ce verificam inainte de trimiterea CV-ului?

Ce verificam inainte de trimiterea CV-ului?

Va prezentam cele mai importante elemente de verificat inainte de a trimite CV-ul angajatorului.

» Citeste tot articolul

Tehnici pentru a scurta CV-ul

Tehnici pentru a scurta CV-ul

Prezentarea CV-ului pe o singura pagina vi se pare un lucru imposibil? Este nevoie de timp si exercitiu pentru a reusi acest lucru.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania