Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Sfaturi CV Inginerie

Sfaturi CV Inginerie

Sfaturi CV Inginerie

Sfaturi CV Inginerie

Candidatul trebuie sa se asigure ca informatiile prezentate in CV sunt precise. Inginerul poate avea un rol mai mult decat tehnic, de aceea in CV trebuie sa puna in valoare si alte abilitati ale sale.


Rubrica din CV care prezinta experienta profesionala trebuie sa fie detaliata si sustinuta de referinte care vorbesc despre experienta candidatului. Daca ati acut o functie de conducere este preferabil sa subliniati numarul persoanelor aflate in subordine.

Titlul CV-ului este important deoarece trebuie sa prezinte profilul si asteptarile candidatului de la inceput. Cunoasterea unei limbi straine, in special limba engleza, precum si mobilitatea geografica a candidatului trebuie sa fie specificate in CV.

Rigurozitatea, implicarea si fiabilitatea sunt calitati importante care trebuie sa apara in CV-ul unui candidat care isi doreste sa lucreze in acest sector.Mai multe despre "Sfaturi CV Inginerie":

Cum redactam un CV entry level

Cum redactam un CV entry level

Aflati care sunt elementele pe care trebuie sa puneti accent in CV atunci cand doriti sa candidati pentru o pozitie entry level.

» Citeste tot articolul

Ce verificam inainte de trimiterea CV-ului?

Ce verificam inainte de trimiterea CV-ului?

Va prezentam cele mai importante elemente de verificat inainte de a trimite CV-ul angajatorului.

» Citeste tot articolul

Tehnici pentru a scurta CV-ul

Tehnici pentru a scurta CV-ul

Prezentarea CV-ului pe o singura pagina vi se pare un lucru imposibil? Este nevoie de timp si exercitiu pentru a reusi acest lucru.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania