Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Sfaturi CV Comunicare

Sfaturi CV Comunicare

Sfaturi CV Comunicare

Sfaturi CV Comunicare

Avand in vedere ca este pasaportul vostru pentru obtinerea unui job, conceperea CV-ulului este foarte importanta in domeniul comunicarii.


Informatiile prezentate in CV ii ajuta pe angajatori sa evalueze aptitudinile voastre si legatura dintre acestea si indeplinirea sarcinilor corespunzatoare job-ului dorit. Pentru unii angajatori, mai ales in sectorul comunicarii, este foarte important sa poata face o corelare intre informatiile prezentate in CV si un portret, de aceea este de preferat sa atasati CV-ului o fotografie.

In momentul in care redactati CV-ul trebuie sa aveti grija sa nu folositi un limbaj foarte tehnic. De cele mai multe ori selectia CV-urilor si primele interviuri sunt facute pe persoane din departamentul de resurse umane al companiei.

Candidatii cu un profil creativ (web designeri, manageri de publicitate, directori artistici, etc.) trebuie sa prezinte un CV original care sa-l convinga pe angajator. Importante pentru acest domeniu sunt si blogurile, CV-urile video, care pot sa aduca un plus de valoare candidaturii voastre.Mai multe despre "Sfaturi CV Comunicare":

Cum redactam un CV entry level

Cum redactam un CV entry level

Aflati care sunt elementele pe care trebuie sa puneti accent in CV atunci cand doriti sa candidati pentru o pozitie entry level.

» Citeste tot articolul

Ce verificam inainte de trimiterea CV-ului?

Ce verificam inainte de trimiterea CV-ului?

Va prezentam cele mai importante elemente de verificat inainte de a trimite CV-ul angajatorului.

» Citeste tot articolul

Tehnici pentru a scurta CV-ul

Tehnici pentru a scurta CV-ul

Prezentarea CV-ului pe o singura pagina vi se pare un lucru imposibil? Este nevoie de timp si exercitiu pentru a reusi acest lucru.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania