Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Prezentarea CV-ului: erori care nu trebuie comise

Prezentarea CV-ului: erori care nu trebuie comise

Prezentarea CV-ului: erori care nu trebuie comise

Prezentarea CV-ului: erori care nu trebuie comise

Prezentarea CV-ului este departe de a fi un detaliu simplu. Un document prea lung, paragrafe care nu sunt corect aliniate, alegerea unui font special poate reprezenta un esec pentru CV-ul vostru.

Este foarte important sa va concentrati pe erorile care trebuie evitate pentru a avea o candidatura reusita.

Paragrafe foarte concentrate

Un paragraf lung si foarte concentrat nu atrage cititorul. Acest lucru este valabil si in cazul angajatorilor care prefera sa treaca la urmatorul CV, fara a acorda atentie profilului vostru.

Claritatea este un aspect foarte important pentru CV-ul vostru si pentru a facilita citirea acestuia este bine sa utilizati spatii intre paragrafe. O pagina bine structurata si aerisita va face intotdeauna o prima impresie buna.

Alegerea necorespunzatoare a fontului

Fonturile mai speciale este posibil sa aiba un impact pozitiv doar asupra voastra. Cel mai indicat este sa nu riscati si sa alegeti un font cat mai sobru. Nu obligati angajatorul sa-si solicite ochii foarte mult pentru a citi CV-ul vostru, de aceea este bine sa alegeti o dimensiune potrivita a fontului.

Originalitatea CV-ului

Vreti sa fiti remarcati de angajator realizand un CV original? Atentie, este posibil sa dati gres, exceptie sunt cazurile in care aplicati pentru un job care presupune creativitate. Cele mai multe CV-uri originale nu sunt apreciate de angajatori si acest lucru poate sa conduca la eliminarea candidaturii voastre.

Dimensiunea CV-ului

Chiar daca angajatorii accepta CV-uri care au mai mult de o pagina, este important ca informatiile prezentate sa fie relevante. In cazul in care este posibil, dimensiunea CV-ului ar trebui sa nu depaseasca o pagina. Totusi acest lucru nu inseamna inghesuirea informatiilor, deoarece CV-ul trebuie sa ramana aerisit.

Fiti atenti la detalii si incercati sa atrageti atentia angajatorului asupra a ceea ce este important, eliminand aspectele care v-ar putea dezavantaja!Mai multe despre "Prezentarea CV-ului: erori care nu trebuie comise":

Diferenta intre CV si scrisoarea de intentie

Diferenta intre CV si scrisoarea de intentie

Inainte de a incepe redactarea CV-ului si a scrisorii de intentie, este important sa stiti care este utilitatea lor reala in procesul de angajare.

» Citeste tot articolul

CV Word sau CV PDF?

CV Word sau CV PDF?

Desi CV-ul Word este, fara indoiala, formatul cel mai des utilizat in recrutarea online, CV-ul in format PDF incepe sa castige teren, datorita avantajelor sale.

» Citeste tot articolul

Care este cea mai buna forma a CV-ului vostru?

Care este cea mai buna forma a CV-ului vostru?

Exista foarte multe carti si site-uri care ofera recomandari pentru crearea unui CV. Uneori sfaturile oferite sunt contradictorii.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania