Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Obiectivul profesional in CV

Obiectivul profesional in CV

Obiectivul profesional in CV

Obiectivul profesional in CV

Obiectivul profesional este utilizat pentru a centra atentia CV-ului asupra interesului vostru pentru job-ul respectiv.

Aceasta rubrica apare la inceputul CV-ului, dupa datele voastre de contact. Daca sunteti interesati sa obtineti un job anume, trebuie sa personalizati continutul obiectivului profesional. Aceasta etapa face legatura cu corpul CV-ului vostru.

Scopul obiectivului profesional este de a preciza angajatorului ce post doriti sa obtineti. Dupa aceea, informatiile din CV trebuie sa sustina acest obiectiv profesional si trebuie sa convinga angajatorul ca aveti competentele necesare pentru a face fata acestui job.

Nu utilizati in descrierea obiectivului profesional expresii sau fraze vagi, deoarece trebuie sa profitati de acest spatiu pentru a va pune in valoare. Trebuie sa fiti cat mai specifici in descrierea obiectivului profesional si in ceea ce priveste job-ul si compania in care vreti sa lucrati.

Fiti directi si precisi atunci cand formulati obiectivul profesional. Trebuie sa va limitati sa descrieti obiectivul profesional in maxim doua randuri, pentru ca altfel riscati ca acesta sa nu fie citit de angajatori. Trebuie sa va puneti cateva intrebari dupa ce ati terminat de redactat obiectivul profesional:

- Obiectivul meu ma recomanda ca un candidat calificat pentru job-ul pe care il caut?
Obiectivul meu pune in valoare contributia pe care as putea sa o aduc companiei?
Obiectivul meu va convinge angajatorii sa citeasca si restul CV-ului?

Adaugarea unui obiectiv profesional in CV-ul vostru depinde de obiectivele voastre. In general, daca sunteti in cautarea unui anumit loc de munca, trebuie sa adaugati un obiectiv profesional in CV-ul vostru. In cazul in care nu sunteti siguri de ceea ce vreti sa faceti, in locul acestui obiectiv profesional puteti sa faceti o descriere a calificarilor voastre.Mai multe despre "Obiectivul profesional in CV":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Va recomandam: Obiectivul profesional in CV

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania