Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Motive esentiale pentru actualizarea CV-ului

Motive esentiale pentru actualizarea CV-ului

Motive esentiale pentru actualizarea CV-ului

Motive esentiale pentru actualizarea CV-ului

De ce este nevoie de actualizarea CV-ului? Va prezentam motivele cele mai importante pentru care CV-ul vostru necesita o actualizare periodica.

Personalizarea si actualizarea CV-ului sunt 2 elemente cheie in demersurile pentru obtinerea unui job, pe care insa putini candidati le iau in calcul.

Cei mai multi se multumesc cu actualizarea CV-ului Word atunci cand trimit o candidatura spontana, uitand sa verifice si CV-urile din bazele de date ale site-urilor de recrutare.

Orice actualizare a CV-ului este importanta si va poate creste sansele de a obtine un interviu. Nu uitati sa actualizati CV-urile din toate bazele de date, pentru a nu crea neconcordante.

Verificati informatiile de contact

Datele de contact (telefon, e-mail, adresa) reprezinta cea mai importanta informatie din CV ce trebuie in permanenta verificata si actualizata. In caz contrar, riscati sa nu puteti fi contactati si sa pierdeti sansele de a fi chemati la interviu.

Adaugati competente si experiente noi

De fiecare data cand absolviti un curs, o formare interna, cand acumulati aptitudini sau competente noi, nu uitati sa le mentionati in CV. Orice experienta sau competenta in plus conteaza si va deschide noi oportunitati.

Fiti in pas cu cerintele pietei

Acum ceva timp, cunostintele de  MS Office si Windows erau esential de mentionat in CV. Astazi este de la sine inteles, mai ales in cazul tinerilor, ca orice job presupune cunostinte solide de utilizare a calculatorului. Odata cu evolutia tehnologiei si a cerintelor pe piata, este necesar ca astfel de informatii sa fie inlocuite sau actualizate, pentru ca CV-ul vostru sa reflecte realitatea actuala.

Imbunatatiti cuvintele cheie

Cautarea in baza de date a CV-urilor dupa cuvintele cheie este necesara mai ales pentru candidaturile online. De aceea, CV-ul trebuie tot timpul imbunatatit cu noile cuvinte cheie care apar in anunturile de angajare. O actualizare a cuvintelor cheie din CV este necesara mai ales in cazul in care luati in considerare sa aplicati pentru o pozitie noua.

Mai multe CV-uri inseamna mai multe sanse de a fi remarcat, insa mai multe CV-uri actualizate inseamna mai multe sanse de a fi contactat!Mai multe despre "Motive esentiale pentru actualizarea CV-ului":

Diferenta intre CV si scrisoarea de intentie

Diferenta intre CV si scrisoarea de intentie

Inainte de a incepe redactarea CV-ului si a scrisorii de intentie, este important sa stiti care este utilitatea lor reala in procesul de angajare.

» Citeste tot articolul

CV Word sau CV PDF?

CV Word sau CV PDF?

Desi CV-ul Word este, fara indoiala, formatul cel mai des utilizat in recrutarea online, CV-ul in format PDF incepe sa castige teren, datorita avantajelor sale.

» Citeste tot articolul

Care este cea mai buna forma a CV-ului vostru?

Care este cea mai buna forma a CV-ului vostru?

Exista foarte multe carti si site-uri care ofera recomandari pentru crearea unui CV. Uneori sfaturile oferite sunt contradictorii.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania