Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Model CV » Redactare model CV

Redactare model CV

Redactare model CV

Redactare model CV

Pentru un model CV castigator, urmati sfaturile noastre de redactare.

In redactarea unui model CV, trebuie sa aveti in vedere mai multe elemente. In primul rand, daca doriti sa includeti intr-un model CV obiectivul vostru profesional, este bine sa indicati ceea ce sperati sa realizati pentru compania la care va trimiteti candidatura.

In categoria "experienta profesionala" dintr-un model CV, mentionati realizarile, mai degraba decat simplele sarcini si caracteristicile postului ocupat. Majoritatea angajatorilor cunosc deja fisa postului pentru majoritatea job-urilor, mai ales daca este vorba despre un domeniu comun de activitate.

Daca aveti competente si aptitudini variate, recurgeti la o clasificare a acestora, pentru a usura lectura unui model CV. Daca in schimb, aveti o perioada de pauza in cariera, inlocuiti datele cu duratele in ani.

Pentru mai multe indicatii utile in redactarea unui model CV, consultati rubrica "Sfaturi" / "Curriculum Vitae".Mai multe despre "Redactare model CV":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

50 de sfaturi pentru un model de CV!

50 de sfaturi pentru un model de CV!

Consultati sfaturile noastre cele mai importante pentru un model de CV reusit!

» Citeste tot articolul

Sfaturi pentru vizibilitatea CV-ului

Sfaturi pentru vizibilitatea CV-ului

Datorita numeroaselor candidaturi, angajatorii au foarte putin timp la dispozitie sa va citeasca CV-ul. Ca sa aveti succes, competentele voastre trebuie sa le sara in ochi din primele secunde!

» Citeste tot articolul

Redactare model CV


InapoiSus
 

Va recomandam: Redactare model CV

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania