Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Model CV » Reguli model CV

Reguli model CV

Reguli model CV

Reguli model CV

Va prezentam 5 reguli de aur pentru un model de CV care sa va aduca cele mai mari sanse de reusita.

Orice persoana care isi cauta un loc de munca trebuie sa inceapa prin redactarea unui model CV. Pentru aceasta, trebuie sa luati in considerare urmatoarele reguli pentru un model CV:

> Fiti onesti! Nu de putine ori se intampla sa "aranjam" informatiile din CV: engleza vorbita curent, (dar neexersata de la sfarsitul gimnaziului), absolvent de studii superioare (cu 8 restante si fara licenta), etc. Daca credeti ca veti ajunge la interviu si nu veti fi descoperiti, va inselati amarnic!

> Redactati un CV armonios! Un model CV reprezinta primul contact intre candidat si angajator. Punerea in pagina arata calitatile voastre de prezentare, spiritul de sinteza, logica si creativitatea voastra. Armonia unui CV este responsabila de aspectul general al acestuia.

> Recititi-va CV-ul! Un model CV cu greseli gramaticale sau de ortografie iese din start din concurs. Daca veti reciti documentul, veti avea ocazia sa corectati micile "scapari".

> Fiti coerenti! Un angajator care va descoperi o perioada lipsa in enumerarea cronologica a educatiei sau a experientei, isi va pune repede semne de intrebare si isi va imagina ca ascundeti ceva intentionat. Aveti grija ca un model CV sa urmeze o inlantuire logica a informatiilor si justificati toate perioadele inactive.

> Fiti concreti! Un model CV nu se limiteaza la insiruirea diplomelor si job-urilor avute. Parcursul vostru profesional trebuie completat cu cifre si date concrete, cu realizari care sa va sustina experienta si competentele dobandite.Mai multe despre "Reguli model CV":

50 de sfaturi pentru un model de CV!

50 de sfaturi pentru un model de CV!

Consultati sfaturile noastre cele mai importante pentru un model de CV reusit!

» Citeste tot articolul

Ce riscam atunci cand mintim in CV ?

Ce riscam atunci cand mintim in CV ?

Inventarea unei experiente intr-o companie, “inmultirea” diplomelor obtinute, inventarea de stagii de pregatire... toate acestea pot schimba parerea angajatorilor!

» Citeste tot articolul

Principalele greseli din CV

Principalele greseli din CV

Tinerii absolventi care intra pe piata muncii, dar nu numai, fac adesea aceleasi greseli in completarea CV-ului lor.

» Citeste tot articolul

Reguli model CV


InapoiSus
 

Va recomandam: Reguli model CV

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania