Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Model CV » Model CV specific

Model CV specific

Model CV specific

Model CV specific

Cu toate ca este indicat sa aveti un model de CV personalizat in functie de fiecrae job, exista cazuri cand trebuie sa creati un model CV specific pentru anumiti angajatori.

Un model CV specific trebuie sa raspunda cat mai la obiect intrebarilor angajatorului si trebuie sa fie cat mai precis in informatii.

Avand un model CV specific, in care folositi foarte multe cuvinte cheie utilizate de angajator si care sunt in legatura cu job-ul propus, sansele voastre de a primi un rezultat pozitiv vor creste considerabil.

Angajatorii se asteapta sa primeasca un model CV specific, deoarece ei se asteapta sa le aratati de ce si cum te potrivesti cu job-ul si cu compania respectiva.Mai multe despre "Model CV specific":

CV-ul – cartea ta de vizita!

CV-ul – cartea ta de vizita!

CV-ul nu este un document standard. Pentru fiecare candidatura, trebuie sa fie adaptat in functie de domeniul de activitate, de companie si de postul vizat.

» Citeste tot articolul

CV-ul original

CV-ul original

A crea unui CV original nu este o sarcina simpla, este nevoie de creativitate si multa munca.

» Citeste tot articolul

CV-ul reusit indiferent de profil

CV-ul reusit indiferent de profil

Pentru a avea sanse reale de a fi chemat la o intalnire, ceea ce se intampla prin intermediul CV-ului vostru, trebuie sa aveti in vedere ca prezentarea constituie primul element de sortare al angajatorilor.

» Citeste tot articolul

Model CV specific


InapoiSus
 

Va recomandam: Model CV specific

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania