Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Model CV » Model CV reusit

Model CV reusit

Model CV reusit

Model CV reusit

Reusita unui model CV depinde de modul in care acesta este redactat si optimizat, pentru a va indeplini obiectivele profesionale.

Un model CV poate fi rezumat in cateva rubrici: informatii personale, educatie si formare, experienta profesionala, aptitudini si competente. Un model CV este reusit atunci cand fiecare rubrica a sa este bine scrisa, iar CV-ul in totalitatea lui este coerent.

Iata cateva sfaturi importante de care depinde reusita unui model CV:

> Atrageti atentia dintr-o singura privire! La o prima triere a CV-urilor, forma conteaza mai mult decat fondul. Daca de la prima vedere, nu apar clar intr-un model CV, postul cautat si competentele, nu veti trece de selectia de baza.

> Fiti pozitivi! Evitati cuvintele negative, de tipul "divortat", (inlocuiti-l cu "celibatar") sau "in somaj" (inlocuiti cu "perioada de inactivitate ca urmare a unei concedieri colective").

> Multumiti-va cu faptele! Unele persoane confunda un model CV cu o lista de anunturi matrimoniale. In loc sa insiruiti toate calitatile pe care "credeti" ca le aveti, multumiti-va doar cu prezentarea unor fapte obiective, din care se pot deduce calitati.

Pentru mai multe sfaturi utile in redactarea unui model CV, consultati rubrica noastra "Curriculum Vitae".Mai multe despre "Model CV reusit":

50 de sfaturi pentru un model de CV!

50 de sfaturi pentru un model de CV!

Consultati sfaturile noastre cele mai importante pentru un model de CV reusit!

» Citeste tot articolul

CV-ul reusit indiferent de profil

CV-ul reusit indiferent de profil

Pentru a avea sanse reale de a fi chemat la o intalnire, ceea ce se intampla prin intermediul CV-ului vostru, trebuie sa aveti in vedere ca prezentarea constituie primul element de sortare al angajatorilor.

» Citeste tot articolul

Un CV reusit

Un CV reusit

Gasirea unui loc de munca a devenit un demers foarte dificil. Pentru a nu trece neobservat un CV reusit trebuie sa respecte anumite reguli.

» Citeste tot articolul

Model CV reusit


InapoiSus
 

Va recomandam: Model CV reusit

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania