Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Model CV » Model CV practica

Model CV practica

Model CV practica

Model CV practica

Un model CV pentru practica este asemenator unui model CV folosit pentru a aplica la un job.


Avand in vedere ca pentru tineri este destul de dificil sa-si gaseasca un job, foarte multi incearca sa se perfectioneze prin programe de internship si practica. Ceea ce trebuie sa faceti este sa alegeti un model CV pentru un stagiu de practica, sa-l personalizati si sa-l trmiteti angajatorului.

Un model CV pentru practica presupune o prezentare detaliata a pregatirii voastre, cursurile si studiile absolvite sau in desfasurare, precum si aptitudinile si competentele voastre.

Pentru a convinge angajatorul de motivatia voastra pentru stagiul de practica, pe langa un model CV trebuie sa pregatiti si o scrisoare de intentie, prin care sa va puteti remarca in fata celorlalti candidati.Mai multe despre "Model CV practica":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

CV-ul reusit indiferent de profil

CV-ul reusit indiferent de profil

Pentru a avea sanse reale de a fi chemat la o intalnire, ceea ce se intampla prin intermediul CV-ului vostru, trebuie sa aveti in vedere ca prezentarea constituie primul element de sortare al angajatorilor.

» Citeste tot articolul

Alegeti tipul de CV potrivit !

Alegeti tipul de CV potrivit !

Exista diferite tipuri de CV folosite in aplicarea pentru un job. In functie de context va puteti adapta si mai eficient CV-ul prin alegerea unui CV cronologic, functional, combinat, targetat sau, uneori, cel mai potrivit este un mini CV.

» Citeste tot articolul

Model CV practica


InapoiSus
 

Va recomandam: Model CV practica

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania