Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Model CV » Model CV performant

Model CV performant

Model CV performant

Model CV performant

Adesea candidatii sunt expeditivi in realizarea unui model CV, iar acest lucru are consecinte negative pentru candidatura lor. Daca va dati interesul, veti avea un model CV performant!

Prezentarea generala a CV-ului este primul element de care trebuie sa tineti cont pentru candidatura voastra. Prima impresie a unui model CV conteaza foarte mult pentru un angajator. Daca CV-ul vostru nu va fi lizibil, va fi foarte repede dat deoparte si veti pierde sansele de a obtine job-ul dorit.

Un model CV performant trebuie sa aiba maxim 2 pagini, sa fie tehnoredactat si imprimat pe o hartie de calitate, in format A4. De asemenea, un model CV trebuie sa fie aerisit, fara taieturi si stersaturi (daca ati gresit ceva, modificati si reimprimati CV-ul). Frazele trebuie sa fie scurte, iar textul structurat.

Un model CV va reprezinta si va apartine, motiv pentru care acesta trebuie sa fie unic. Nu este nevoie sa dezvaluiti tot, pastrati anumite informatii pentru interviu. Obiectivul este sa evidentiati intr-un model CV acele detalii importante, care va vor permite sa obtineti o intalnire cu angajatorul.

Pentru mai multe sfaturi referitoare la un model CV, consultati rubricile noastre, "Curriculum Vitae" si "Model CV".Mai multe despre "Model CV performant":

Un CV completat perfect !

Un CV completat perfect !

Un angajator acorda in medie 30 de secunde pentru fiecare CV, deci trebuie sa aveti un CV completat perfect pentru a-l convinge pe angajator sa pastreze CV-ul vostru si sa va contacteze !

» Citeste tot articolul

Un CV reusit

Un CV reusit

Gasirea unui loc de munca a devenit un demers foarte dificil. Pentru a nu trece neobservat un CV reusit trebuie sa respecte anumite reguli.

» Citeste tot articolul

CV-ul perfect!

CV-ul perfect!

CV-ul va reprezinta primul in ochii angajatorului asa ca este bine sa tineti cont de anumite criterii atunci cand redactati CV-ul. In continuare sunt prezentate cateva etape si sfaturi de luat in considerare pentru construirea CV-ului perfect!

» Citeste tot articolul

Model CV performant


InapoiSus
 

Va recomandam: Model CV performant

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania