Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Model CV » Model CV italiana

Model CV italiana

Model CV italiana

Model CV italiana

Un model CV in italiana pune accent pe formare si pe experienta profesionala.

In privinta unui model CV in italiana, angajatorii sunt mai putin rigizi si pun mai mult accent pe contactul direct si pe interviu.

Un model CV in italiana se intinde pe 2 pagini maxim, iar partea cea mai importanta din cadrul acestuia este educatia si formarea. De aceea, nu ezitati intr-un model CV in italiana sa detaliati cursurile urmate dar si realizarile din cadrul stagiilor. Adoptati de preferinta, ordinea invers cronologica.

Limbile straine si cunostintele informatice pot face obiectul unei rubrici aparte intr-un model CV in italiana. Cunostintele lingvistice pot fi clasificate astfel: "madrelingua" (limba materna), "ottimo" (foarte bine), "buono" (bine), "medio" (mediu), "scolastico" (scolar). In cazul in care cunoasteti mai multe limbi straine, mentionati-le pe toate, indiferent de nivel. Acest lucru va fi apreciat, deoarece italienii cunosc in general, putine limbi straine.

Intr-un model CV in italiana, experienta profesionala nu trebuie detaliata. Este suficient sa mentionati numele firmei la care ati lucrat, perioada si functia ocupata.

Un element foarte important, in cadrul unui model CV in italiana, este notarea in partea de jos a CV-ului, dupa semnatura: "Presto consenso al trattamento dei miei dati personali ai sensi della Legge 675/96" (Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale dupa Legea 675/96). Altfel, CV-ul vostru poate fi considerat nul.Mai multe despre "Model CV italiana":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Model CV germana

Model CV germana

Un model CV in germana are anumite particularitati fata de celelalte modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Model CV franceza

Model CV franceza

Un model CV in franceza va ajuta sa redactati propriul CV pentru o candidatura in limba franceza.

» Citeste tot articolul

Model CV italiana


InapoiSus
 

Va recomandam: Model CV italiana

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania