Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Model CV » Model CV internship

Model CV internship

Model CV internship

Model CV internship

Un model CV pentru internship trebuie sa ofere cat mai multe informatii despre motivatia voastra pentru acel programd e internship.


In rubrica alocata obiectivului de cariera, in cazul unui model CV pentru internship, trebuie sa folosoti cuvantul internship. In acest fel aveti mai multe sanse de a ajunge la angajator.

Un model CV pentru internship, ca si cazul unui model CV clasic, trebuie sa-i ofere angajatorului cat mai multe informatii despre experienta voastra profesionala si extraprofesionala, despre studiile voastre.

Daca in cazul unui model CV pentru un job se accepta si CV-uri mai mari de o pagina, in cazul unui model CV pentru internship, incercati sa nu depasiti o pagina.Mai multe despre "Model CV internship":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Model CV internship


InapoiSus
 

Va recomandam: Model CV internship

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania