Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Model CV » Model CV functional

Model CV functional

Model CV functional

Model CV functional

Un model CV functional are avantajul ca va permite sa va evidentiati punctele forte si succesele fara a le corela cu o anume pozitie.


Alegand un model CV functional se axeaza pe abilitatile si experienta voastra, mai degraba decat pe istoricul vostru de lucru. Un model CV functional este folosit cele mai mult de persoane care sunt in schimbare de cariere sau care au lacune in istoria ocuparii fortei de munca.

Un model CV functional poate fi folosit si in cazurile in care nu aveti experienta. Un model CV functional va ofera posibilitatea sa subliniati si sa corelati intre ele abilitatile si realizarile.

Un model CV functional este recomandat, in special studentilor. Exista si alte categorii care pot avea beneficii de pe urma unui astfel de model CV, cum ar fi, persoanele care se reintorc in campul muncii dupa o perioada mai lunga de absenta sau cei care sunt la inceputul carierei sau care doresc sa aplice pentru un al doilea job.Mai multe despre "Model CV functional":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Model CV functional


InapoiSus
 

Va recomandam: Model CV functional

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania