Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Model CV » Model CV fara experienta

Model CV fara experienta

Model CV fara experienta

Model CV fara experienta

Daca nu aveti experienta profesionala si/sau studii superioare absolvite, redactarea unui model CV devine un exercitiu dificil, insa nu imposibil!

Exista situatii in care aveti nevoie de un model CV inca din primii ani de facultate, pentru cautarea unui loc de munca. Lipsa de experienta datorita varstei si neterminarea studiilor va poate impedica, la prima vedere, in redactarea unui model CV reusit.

Pentru a avea un model CV completat, exista solutii si pentru situatiile in care nu aveti experienta sau nu v-ati finalizat studiile. In acest caz, accentul se muta pe competentele si realizarile personale.

Puneti accentul pe educatie si formare, daca experienta profesionala este cea care va lipseste intr-un model CV. Detaliati toate diplomele obtinute, precum si stagiile, proiectele la care ati luat parte si competentele acumulate.

Daca nu ati terminat inca studiile, puteti prezenta pe scurt programa scolara (materiile cele mai interesante), stagiile de practica pe care le-ati urmat si nu uitati de activitatile de voluntariat, care pot fi luate in considerare ca si experienta in CV.

Intr-un model CV fara experienta este nevoie de valorificarea la maxim a tuturor rubricilor, inclusiv cele legate de petrecerea timpului liber si hobby-uri, care pot fi un mijloc important de a va contura personalitatea.

De asemenea, un punct forte intr-un model CV fara experienta il au competentele lingvistice si informatice. Detaliati in aceasta rubrica speciala toate limbile straine si nivelul de cunoastere acestora, precum si toate cunostintele legate de utilizarea calculatorului.Mai multe despre "Model CV fara experienta":

CV-ul fara experienta

CV-ul fara experienta

Fara diplome sau experienta profesionala, redactarea unui CV se dovedeste un demers care necesita exploatarea tuturor aptitudinilor.

» Citeste tot articolul

Importanta hobby-urilor in CV

Importanta hobby-urilor in CV

Angajatorii sunt din ce in ce mai sensibili la informatiile despre petrecerea timpului liber al candidatilor, despre pasiunile lor.

» Citeste tot articolul

Cunostintele lingvistice si informatice in CV

Cunostintele lingvistice si informatice in CV

Pentru ca CV-ul vostru sa atraga atentia angajatorului, valorizati cat mai bine cunostintele informatice si performantele lingvistice pe care le aveti!

» Citeste tot articolul

Model CV fara experienta


InapoiSus
 

Va recomandam: Model CV fara experienta

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania