Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Model CV » Model CV electronic

Model CV electronic

Model CV electronic

Model CV electronic

Un model CV electronic este diferit de cel clasic in ceea ce priveste formatul. In plus, exista anumite elemente de care trebuie sa tineti cont atunci cand trimiteti un model CV electronic.

Atunci cand trimiteti angajatorului un model CV electronic, aveti grija ca formatul acestuia sa fie adaptat pentru a fi citit online de catre orice angajator.

In primul rand, utilizati un stil si un font neutru pentru caractere. Evitati cuvintele ingrosate, scrierea cursiva sau folosirea buletelor. Utilizati mai degraba liniutele, atunci cand aveti de facut o clasificare.

In al doilea rand, este de preferat sa inregistrati un model CV numai in format text (.txt sau .rtf). Daca folositi noua versiune a programului de editare text, trebuie sa stiti ca documentele de acest tip nu pot fi deschise cu versiuni mai vechi ale aceluiasi program.

Pentru un model CV electronic, alinierea la stanga este preferata pentru vizualizarea unui document online. In consecinta, va recomandam sa aveti un model CV electronic destinat special in acest scop.Mai multe despre "Model CV electronic":

CV: Curriculum Vitae

CV: Curriculum Vitae

Cum sa realizezi un CV, cateva trucuri, modele de CV-uri si ce greseli sa eviti atunci cand redactezi un CV...

» Citeste tot articolul

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

CV-ul electronic!

CV-ul electronic!

CV-ul electronic cuprinde aceleasi informatii ca si CV-ul clasic, dar va permite sa fiti mai dinamici si mai inventivi, determinandu-l pe angajator sa-si doreasca sa va intalneasca.

» Citeste tot articolul

Model CV electronic


InapoiSus
 

Va recomandam: Model CV electronic

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania