Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Model CV » Model CV cronologic

Model CV cronologic

Model CV cronologic

Model CV cronologic

Cel mai folosit si mai intalnit model de CV este model de CV cronologic.

Pricipalul avantaj al unui model CV cronologic este faptul ca este usor de urmarit foarte usor si este foarte usor de completat. Printr-un model CV cronologic puteti sa puneti cat mai bine in valoare experienta voastra profesionala.

Un model CV cronologic prezinta un rezumat al celor mai importante experiente, studii. Majoritatea angajatorilor prefera acest model de CV prin faptul ca este usor de citit si de urmarit.

Principalul dezavantaj al unui model CV cronologic este faptul ca se poate observa foarte usor orice intrerupere a activitatii voastre. Fiecare model de CV trebuie sa fie insotit de o scrisoare de intentie care sa aprofundeze informatiile din CV.


 Mai multe despre "Model CV cronologic":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Model CV cronologic


InapoiSus
 

Va recomandam: Model CV cronologic

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania