Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Model CV » Model CV clar si concis

Model CV clar si concis

Model CV clar si concis

Model CV clar si concis

Mai ales pentru primul vostru job, un model CV trebuie sa fie clar si concis.

Aveti 30 de secunde pentru a convinge! Acesta este timpul mediu pe care un angajator il acorda unui model CV. Forma unui model CV trebuie sa-l determine sa se opreasca si asupra fondului, chiar daca CV-ul va fi citit pe diagonala.

In acest caz, prima regula este ca un model CV sa nu aiba greseli de ortografie. Acestea nu dau nicio sansa CV-ului sa treaca de prima selectie.

Indiferent de forma pe care o alegeti: cronologica, invers cronologica, tematica, un model CV trebuie sa fie clar si concis. Pentru aceasta, trebuie sa selectati informatiile esentiale. Un CV de o pagina va demonstra spiritul vostru de sinteza, in timp ce un CV de 3 pagini va arata ca va pierdeti in detalii.

Un model CV clar si concis este, de asemenea, adaptat ofertei de job pentru care aplicati. Inainte sa incepeti redactarea CV-ului, adunati toate informatiile necesare despre postul oferit si includeti-le in modelul vostru de CV.

Pentru ca un model CV sa fie usor de citit, continutul trebuie sa fie "aerisit". Lasati cate un rand intre rubrici si incercati sa aranjati textele astfel incat informatiile esentiale "sa sara in ochi".Mai multe despre "Model CV clar si concis":

CV: Curriculum Vitae

CV: Curriculum Vitae

Cum sa realizezi un CV, cateva trucuri, modele de CV-uri si ce greseli sa eviti atunci cand redactezi un CV...

» Citeste tot articolul

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Cum optimizam titlul unui CV?

Cum optimizam titlul unui CV?

Titlul unui CV trebuie sa atraga atentia angajatorului si sa-l determine sa va citeasca candidatura. Invatati cum sa va vindeti in cateva cuvinte.

» Citeste tot articolul

Model CV clar si concis


InapoiSus
 

Va recomandam: Model CV clar si concis

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania