Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Model CV » Model CV actualizat

Model CV actualizat

Model CV actualizat

Model CV actualizat

Pentru a avea sansa de a fi selectionati pentru interviu, atat modelul CV Word, cat si cel electronic, trebuie actualizate permanent.

Va oferim 5 motive concludente pentru actualizarea unui model CV:

1. Verificarea informatiilor personale. Se intampla uneori sa va schimbati adresa sau numarul de telefon. Aceste date trebuie actualizate obligatoriu in model CV, pentru ca angajatorul sa va poata contacta.

2. Adaugati competente noi. Ati participat la un nou proiect, ati urmat un curs de perfectionare sau ati invatat sa folositi un nou soft pe calculator. Adaugati toate competentele noi in modelul vostru de CV!

3. Tineti cont de nevoile pietei. Un model CV trebuie sa fie tot timpul la moda, iar candidatii trebuie sa fie la curent cu noile cerinte ale angajatorilor. Astfel, cunostintele de MS Office sunt deja desuete. Daca nu ati acumulat inca experienta in utilizarea unor programe mai complexe, mentionati cel putin "cunostinte MS Word si MS Excel avansate".

4. Imbunatatiti cuvintele cheie. Specialistii in recrutare folosesc motoare de cautare pentru un model CV si fac selectia dupa cuvinte cheie. Un model CV trebuie sa contina cat mai multe cuvinte cheie, pentru ca sansele de a fi selectat sa creasca.

5. Urcati in pagina de rezultate ale motoarelor de cautare. Programele utilizate pentru cautarea CV-urilor in bazele de date, tin cont de data ultimei actualizari. Cu cat un model CV este actualizat mai des, cu atat este luat in considerare in cazul unei cautari. De aceea, majoritatea candidatilor isi actualizeaza saptamanal CV-ul, pentru a-l mentine "viu" in bazele de date.Mai multe despre "Model CV actualizat":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Actualizarea CV-ului

Actualizarea CV-ului

Aveti CV-uri postate pe internet? Cu siguranta raspunsul la aceasta intrebare este da. Ceea ce este mai putin evident se refera la cat timp a trecut de cand nu v-ati mai actualizat CV-ul.

» Citeste tot articolul

Model CV actualizat


InapoiSus
 

Va recomandam: Model CV actualizat

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania