Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Model CV » Model CV Word

Model CV Word

Model CV Word

Model CV Word

Un model CV Word se impune ca format de referinta pentru crearea unui CV, fiind mai simplu si universal.

CV-ul este un element cheie cu ajutorul caruia angajatorul va decide daca va dori sau nu sa va intalneasca. Desi reprezinta cea mai raspandita metoda de redactare folosita, un model CV Word necesita multa atentie.

Iata cateva greseli pe care trebuie sa le evitati atunci cand redactati un model CV Word:

> Numirea fisierului "CV.doc". Un angajator primeste sute de CV-uri cu acelasi nume. Simplificati-i cautarea denumindu-va fisierul "CV-Nume-Prenume.doc".

> Utilizarea mai multor culori intr-un model CV Word. Pentru a avea un CV diferit, puteti fi tentati sa folositi diferite culori in documentul vostru. Nu picati in aceasta capcana, deoarece un model CV Word trebuie sa ramana profesional.

> Folosirea unor stiluri grafice originale. Tot din dorinta de a avea un model CV diferit fata de celelalte, aveti tendinta de a schimba clasicul "Times New Roman" cu un font mai original. Insa puteti avea surpriza ca stilul pe care l-ati ales sa nu apara pe versiunile mai vechi ale unor soft-uri.

> Salvarea unui CV intr-un format recent. Daca utilizati versiunea MS Office 2007, aveti grija atunci cand salvati documentul Word, sa utilizati extensia "doc", in loc de "docx". Majoritatea companiilor utilizeaza versiuni mai vechi, care nu deschid documentele salvate in formatul nou, si puteti avea ghinionul ca CV-ul vostru sa nu fie citit.Mai multe despre "Model CV Word":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Model CV web

Model CV web

Un model CV web este foarte diferit de un model CV Word, necesitand un o punere in pagina si o organizare specifica, si bineinteles, un minim de cunostinte de limbaj de programare.

» Citeste tot articolul

Principalele greseli din CV

Principalele greseli din CV

Tinerii absolventi care intra pe piata muncii, dar nu numai, fac adesea aceleasi greseli in completarea CV-ului lor.

» Citeste tot articolul

Model CV Word


InapoiSus
 

Va recomandam: Model CV Word

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania