Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Modalitati de imbunatatire a CV-ului

Modalitati de imbunatatire a CV-ului

Modalitati de imbunatatire a CV-ului

Modalitati de imbunatatire a CV-ului

A avea un parcurs profesional exemplar nu este suficient pentru CV-ul vostru, trebuie, de asemenea, sa aveti si o prezentare exemplara.

Prezentati rezultatele cele mai importante

Pentru fiecare post ocupat, este important sa prezentati performantele realizate. Optati pentru o prezentare a realizarilor voastre in procente si alegeti perioada de referinta cea mai favorabila.

Folositi cuvinte cheie pentru a nu risca sa fiti eliminati

Pentru a face o selectie in multimea de CV-uri primite, angajatorii folosesc cuvintele cheie. Pentru aceeasi functie folositi mai multe sinonime. De exemplu : « sef vanzari », « responsabil vanzari », etc. Acest lucru poate creste sansele voastre de reusita.

Precizati foarte clar titlul job-ului cautat si calitatile voastre

Stiind ca un angajator nu acorda mai mult de 30 de secunde unui CV, trebuie sa-l ajutati sa va descopere profilul cat mai repede posibil. Deci, precizati, in partea de sus a CV-ului, job-ul pentru care aplicati si care considerati ca sunt punctele voastre forte.

Actualizati numele scolilor prin care ati trecut

Dupa ce v-ati terminat studiile este posibil ca unitatile de invatamant pe care le-ati frecventat sa-si fi schimbat denumirea. Pentru a fi intelesi de toti angajatorii, tineri sau mai vechi in meserie, precizati atat denumirea veche, cat si noua denumire a unitatii de invatamant.

Vorbiti « aceeasi limba » ca si compania care recruteaza

Daca raspundeti la un anunt, analizati cu atentie cuvintele folosite pentru a le utiliza atunci cand creati CV-ul.

Nu uitati ca angajatorii dispun, cu ajutorul internetului, de un formidabil mijloc de verificare pentru toate informatiile prezentate de voi!Mai multe despre "Modalitati de imbunatatire a CV-ului":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania